radyobir
radyobir

Hükümette revizyon beklentisi...

Yeni yasama yılının başlamasıyla birlikte Bakanlar Kurulu'nda mini revizyon olacağı belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın, FETÖ ile mücadele performanslarına bakarak en az 5-6 bakanı değiştirebileceği kaydediliyor.

19 Eylül 2016 08:15 | Kategori:

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın sürpriz şekilde görevden alınmasına yenilerinin ekleneceği beklentisinin ekim-kasım ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın FETÖ ile mücadele performanslarına bakarak en az 5-6 bakanı değiştirebileceği kaydediliyor.

Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın haberine göre, AK Parti milletvekilleri arasında kabine heyecanı artarken, olası bir kabine revizyonunda uzun süredir bakanlık yapan isimlerin de kabine dışında kalabileceği kaydediliyor.

2019 SEÇİMLERİYLE İLGİLİ TARTIŞMALAR ALEVLENECEK

Ayrıca AK Parti'nin 2019 yılında yapılacak yerel ve genel seçim ile Cumhurbaşkanlığı seçiminin tarihlerinin değiştirilmesi önerisiyle ilgili tartışmalar daha da alevlenecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI