radyobir
radyobir

İki belediyeye kayyum atanması haberine yalanlama!

Diyarbakır merkez Sur ve Silvan belediyelerine Valilik kararı ile kayyum atandığı iddia edilmişti Valilik'ten yapılan açıklamada bu iddia yalanlandı.

08 Eylül 2016 16:28 | Güncelleme :08 Eylül 2016 21:01 | Kategori:

Diyarbakır'ın merkez Sur ve Silvan ilçe belediyelerine Kanun Hükmünde Kararname kapsamında Valilikçe kayyum ataması yapıldığı iddia edilmişti.

Haberin hızla yayılmasının ardından Diyarbakır Valiliği, merkez Sur ile Silvan ilçe belediyelerine kayyum atanmasına ilişkin, bu aşamada yapılan bir kayyum atamasının bulunmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı basın organlarında, Sur ve Silvan belediyelerine kayyum atandığı yönünde haberlerin yer aldığı belirtildi. 
Açıklamada, "Bu aşamada yapılan bir kayyum ataması bulunmamaktadır. Kayyum ataması yapıldığı takdirde açıklamada bulunulacaktır." ifadelerine yer verildi. Kayyum olarak belediyelere ilçelerde görev yapan kaymakamların atandığı öne sürülmüştü. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI