radyobir
radyobir

İstanbul Devlet Tiyatrosu 'Perde' diyor

Türk ve Dünya Tiyatrosu'ndan çok sayıda eseri izleyiciyle buluşturan İstanbul Devlet Tiyatrosu dört aylık aranın ardından 1 Ekim 2016'da perdelerini açarak sanatseverleri kucaklıyor.

28 Eylül 2016 10:42 | Kategori: Kültür & Sanat

"Türkiye'nin Perdeleri Türk Tiyatrosuyla Açılıyor" sloganıyla  ilk haftasını yerli oyunlara ayıran  İstanbul Devlet Tiyatrosu,  milli ve manevi duyguları pekiştirerek milletin birliğine katkı sağlamayı ve bu toprakların öyküsüne ışık tutmayı amaçlıyor...

Geçen sezondan kalan oyunların yanı sıra yeni eserlerle sezonu açacak olan İstanbul Devlet Tiyatrosu, Ahmet Hamdi Tanpınar, Recep Bilginer gibi yazarların oyunlarını sahneye taşıyor. Sezonun ilk haftasına bir Ahmet Hamdi Tanpınar klasiği olan 'Huzur' oyunuyla başlayacak olan İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun repertuarındaki çeşitlilik tüm sezon boyunca devam edecek.

2015-2016 Tiyatro Sezonu’nda  Purnima ve Sırlar Ormanı (Ç.O), İkinci Bölüm, #Cehennem, Tersine Dünya, Erkek Arkadaş, Bersisa, Sessizliğin İçinden, Medea Kali, Lay Lay Lom (Ç.O), Jennifer'ın Düğünü / Osman Gazi, Erkek Parkı, Coriolanus oyunlarını izleyiciyle buluşturan İstanbul Devlet Tiyatrosu,  önceki sezonlarda yapılan sosyal etkinlik ve yeni proje çalışmalarına devam edecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI