radyobir
radyobir

James Bond'un devamını yazılacak

BBC tarafından geçilen haberde, ünlü film ve roman kahramanı 007 James Bond'un devam hikayesini İngiliz yazar ve senarist Anthony Horowitz'in kaleme alacağı belirtildi. Ajan Bond, devam hikayesinde bir kez daha Kraliçe'nin Rus düşmanlarına karşı mücadele verecek.

04 Ekim 2014 10:54 | Kategori: Sinema

James Bond karakterinin yaratıcısı ve romanlarının yazarı İngiliz gazeteci ve yazar Ian Fleming adına kurulmuş olan edebiyat vakfı Anthony Horowitz’e ulaşarak 1950’li yıllarda bir televizyon dizi projesi için kaleme alınmış olan materyalleri kullanmak suretiyle ünlü ajan hakkında devam kitabı yazmasını rica etti.
Fleming’in yeğeni Jessie Grimond, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Fleming’in hikayelerinin birçoğunun bazı değişiklere uğratılmak suretiyle dönüştürüldüğünü, ancak bazı materyallerin şimdiye kadar hiç kullanılmadığını belirterek, ‘‘Anthony’nin harika bir yazar ve senarist olduğunu bildiğimiz için kendisinin bu hikayelerle ne yapacağını görmenin son derece ilginç olacağı konusunda karara vardık’’ şeklinde konuştu.
Murder on Wheels (Tekerlekler üzerinde cinayet) adını taşıyacak ve Orion and HarperCollins Yayınevi tarafından basılacak olan devam hikayesinin 8 Ekim 2015’te çıkması bekleniyor. Kitapta 1950’li yıllarda Almanya’da gerçekleştirilen otomobil yarışı esnasında Ruslar tarafından düzenlenen komplo sonucunda ünlü İngiliz yarış sürücüsü Stirling Moss’un katılımı ile gerçekleşen kazanın etrafında gelişen olaylar anlatılacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI