radyobir
radyobir

Jennifer Lawrence estetik iddialarını yanıtladı

Estetik ameliyat geçirdiğine dair söylentilere yanıt veren Jennifer Lawrence, yaşlandıkça yüzünün değiştiğini söyleyerek duruma açıklık getirdi.

28 Kasım 2023 05:48 | Güncelleme :28 Kasım 2023 16:54 | Kategori: ABD

Açlık Oyunları'nın (The Hunger Games) yıldızı yeni bir görünüme kavuşuyor fakat bunun estetik ameliyatla hiçbir ilgisi yok. Interview Magazine'in Kış 2023 sayısı için Kylie Jenner'la söyleşi yapan 33 yaşındaki Lawrence, estetik ameliyatla ilgili son zamanlarda karşılaştığı spekülasyonlar hakkında güzellik devine konuştu.

Jenner, kendi adını taşıyan makyaj imparatorluğuyla ilgili Lawrence'a, dudak kitleri üretmeye yönelik ilk tutkusunun "büyük, dolgun, çekici dudaklara" sahip olma arzusundan doğduğunu ve bu dolgunluğu dudak kalemini taşırarak sürme yoluyla elde ettiğini söyledi.

Umut Işığım'ın (Silver Linings Playbook) başrolü "Bu çok ama çok havalı" dedi.

Ayrıca makyajın yapabildiklerinin inanılmaz olduğunu düşünüyorum çünkü taşırarak dudak makyajı yapan Hung'la [Vanngo] çalışıyorum ve ona estetik cerrah diyorum çünkü onunla çalışmaya başladığımdan beri son birkaç aydır herkes göz ameliyatı olduğuma emin.

Bu yorum karşısında afallayan Jenner "Yapma" dedi ama Lawrence espri yapmıyordu.

Ünlü oyuncu "Ben 'Göz ameliyatı olmadım. Makyaj yapıyorum' falan diyorum" diye açıkladı. Hayranlarının görünüşü hakkında yaptığı suçlamalara gönderme yapan Lawrence "Galiba tam bir estetik ameliyat geçirmişim" diye devam etti.

Jenner, Hollywood'un tanınmış ismine "öyle görünmediğini" temin ettikten sonra dudak dolgusu yolculuğundan bahsetti. İki çocuk annesi Jenner, toplumun 12 yaşındayken yüzünün nasıl göründüğüne bakarak ne tür estetik ameliyatlar geçirdiğiyle ilgili yorum ve spekülasyon yapmasının sinirlerini bozduğunu söyledi.

Lawrence, "Bana da aynısı oluyor. 19 yaşında başladım ve 19 yaşımla 30 yaşımı karşılaştıran öncesi ve sonrası fotoğraflarını görünce 'Büyüdüm. Yüzümdeki doğum kilolarını verdim ve yaşlandığım için yüzüm değişti' diyorum" diye konuştu.

Herkes burun estetiği yaptırdığımı düşünüyordu ve ben de 'Burnum tamamen aynı. Yanaklarım küçüldü. Bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim' diyordum.

Röportajın başka bir yerinde Büyü de Gel'le (No Hard Feelings) tanınan oyuncu şöhretiyle ilgili ek bilgiler paylaşarak ilk başta çocuğunun, onları izleyen güvenlik görevlileri olduğunu bilmemesini amaçladığını açıkladı. Lawrence iki yaşındaki oğlu doğduğunda kaygıya kapılarak daha fazla güvenliğe ihtiyaç duyduklarına karar vermiş. Ama personelin de "görünmez" olmasını istemiş.

Lawrence "Çocuğum olmadan önce çok fazla güvenlik yoktu ama çocuğum olduktan sonra müdahaleci düşüncelerim ve anksiyetem nedeniyle etrafımızda her zaman güvenlik olmasını istedim" dedi.

Oyuncu, "Evet, arkadaş canlısı olmaları güzel çünkü onları işe almadan önce görünmez olmalarını istiyordum, benim aklımda bu vardı. Çocuğumun sizi görmesini ya da tanımasını istemiyorum. Ve sonra bizim için çalışmaya başladıklarında 'Bir dakika. Bu hayatımızdaki biri. Bize yardım ediyor' diye düşündüm" diye devam etti.

Bize yardım eden birini görmezden gelmek iyi bir ders değil. Muhtemelen 'Sean'a günaydın de. Merhaba. Nasılsın?' demek daha iyi. Onları hayatımıza daha fazla dahil etmemize şaşırdım. Böyle planlamamıştım.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI