radyobir
radyobir

Jon Bon Jovi, oğlunun düğününde sahne almayacak

Millie Bobby Brown müstakbel kayınpederi rockçı Jon Bon Jovi'nin, düğününde sahne almayacağını paylaştı.

18 Eylül 2023 05:21 | Kategori: Avrupa

Stranger Things'in 19 yaşındaki yıldızı halihazırda Bon Jovi'nin 21 yaşındaki oğlu Jake Bongiovi'yle nişanlı. İkili, yaklaşık iki yıllık birlikteliğin ardından Nisan 2023'te nişanlanmıştı.

İlk romanı Nineteen Steps'in (19 Adım) tanıtımı için 15 Eylül Cuma günü Today with Hoda and Jenna programına çıkan Brown, düğün hazırlıklarından bahsetti.

Nişanlısının babasının düğünde sahne alıp almayacağı sorulduğundaysa Enola Holmes'la tanınan oyuncu şu yanıtı verdi:

Benden çıkıp herkese, baştan sona bir oyun sahnelememin istenmesi gibi geliyor bu bana.

Bence adamın molaya ihtiyacı var, durmuyor! Hep tenis oynuyor ya da şan dersleri alıyor. Bence molaya ihtiyacı var, belki de üç saatlik bir molaya!

Brown, "Jake çok ilgili olduğu için" düğünü planlama sürecinin pek de stresli olmadığını açıklayarak sözlerine devam etti.

Oyuncu, "Jake tüm süreçte çok yardımcı oldu. Kendimi hiç yalnız hissetmedim ve bu çok güzel. Her zaman 'Bu iyi bir fikir mi, şu iyi bir fikir mi?' falan diye sorarım. Ama sonuçta ikimiz için de çok özel bir gün ve ikimiz de çok heyecanlıyız" dedi.

Brown, ağustosta The Sunday Times'a verdiği röportajda Bongiovi'nin evlilik teklif etme hikayesini paylaşmıştı.

19 yaşındaki oyuncuya göre çiçeği burnunda müzisyen, Brown'ın annesi Kelly'nin verdiği bir yüzükle evlenme teklif etmiş.

Brown yayın kuruluşuna, "Bu yüzüğü hep sevmiştim, hep dikkatimi çekerdi, bu yüzden annem onu Jake'e verdi" demişti.

Tüm evlenme teklifi sürecinde işbirliği içindeydiler. Annemden bir parçayı her zaman yanımda tutabilmeyi seviyorum.

Oyuncu, tanıştıkları andan itibaren sonunda doğru kişiyi bulmuş gibi hissettiğini söylemişti.

Brown "Anneme koşup 'Ondan gerçekten ama gerçekten hoşlanıyorum!' dedim" diye anlatmıştı.

Tanıştıktan sonra birbirimizin yanından asla ayrılmak istemediğimizi biliyorduk. Nedenini tam olarak saptayamazsınız ama hayatınızın geri kalanını birlikte geçirmek istediğiniz kişinin o olduğunu bilmenin verdiği his bu.

Bongiovi, Bon Jovi'nin yaklaşık 35 yıllık eşi Dorthea Hurley'den olan 4 çocuğundan biri. Çiftin diğer çocuklarıysa 30 yaşındaki Stephanie Rose, 28 yaşındaki Jesse ve 19 yaşındaki Romeo.

Brown'ın yakında çıkan romanı, hayatını kaybetmiş büyükannesinin çocukken ona uyumadan önce anlattığı hikayelerden ilham alıyor. Nineteen Steps artık raflarda.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI