radyobir
radyobir

Kalçalarını büyütmek için 100 bin dolar hardcadı

Florida eyaletinden Tatiana Williams, kalçalarını büyütmek için katlandığı estetik ameliyat ve bu tür prosedürlere yaklaşık 100 bin dolar harcadı.

26 Eylül 2014 07:19 | Kategori: Dünya

Cosmopolitan’ın haberine göre, Tatiana’nın kalça genişliği 152 cm’ye ulaştı. 42 yaşında olan kadına son 20 yılda yaklaşık 100 adet silikonlu iğne yapıldı. Doktorların açıklamasına göre, Williams’ın kalçalarına yedi kilonun üzerinde silikon zerk edildi. Kadın kalçalarının yanında yüzüne ve göğsüne de estetik ameliyat yaptırdı. 
Tüm ameliyatlarını izinsiz çalışan doktorlara yaptırdığını söyleyen Tatiana, tercihlerini ameliyatın fiyatına bakarak ve izinsiz çalışan doktorların müşterinin her istediğini yerine getirmeye hazır olmasından yola çıkarak yaptığını söyledi. Müdahaleler Meksika ve ABD’de yapıldı. Tatiana Williams "Hiçbir zaman normal görünmek istemedim. Alışılagelmiş ortalama bir kadına benzemek istemedim. Odaya girdiğimde erkelerin ayaklarıma kapanmalarını istedim” dedi ve vücudunu çok güzel bulduğu Kim Kardashian’ı idol olarak gördüğünü belirtti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI