radyobir
radyobir

Kemal Sunal anıldı

Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal vefatının 17. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen anma törenine Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, kızı Ezo Sunal ve oğlu Ali Sunal başta olmak üzere çok sayıda hayranı katıldı.

03 Temmuz 2017 23:33 | Kategori: Yaşam

Törende konuşan Gül Sunal, "Sevgi gittikçe artıyor. Yeni nesillerde Kemal'i bağrına bastı. Bu bizim acımızı azaltıyor. Kemal, ölümsüzlüğü bulmuş birisi. Oyunculuğunun yanında insan olarak da bulunmaz bir insandı. Çocuklarıma minnettarım onlar benim en büyük dayanağım oldu. Halk sayesinde güçlüyüz. Başımızı artık Ali'nin omzuna yaslıyoruz o bizim babamız" dedi. Ali Sunal ise, "Büyük bir sevgi var. Ailesi gibi görüyor herkes. Minnettarız sevenlerine. Babam sayesinde hayranlarıyla kocaman bir aile olduk. Bu kadar sevilmek çok özel bir duygu bir tek ona nasip olacak belki. Babamın kokusunu özlüyorum. 17 yıl olmuş omzuna yaslanmayalı. O kadar ihtiyacım var ki o omuza. Ama olmuyor olamıyor işte. Çok seviliyorsun babam sevenlerin senin gitmene unutulmana asla izin vermiyorlar. Şimdi onların çocukları torunları da senin hayranın onlar da ezberliyor repliklerini bakışlarını gamzeni gülümsemeni. Özlüyorum seni benim dünyanın en güzel gülen kahramanım” diyerek duygularını ifade etti. Ezo Sunal ise, "Repkikleri hale paylaşılıyor. Bu kadar büyük bir sevgi herkese nasip olmaz. O kadar güzel ve çok seviliyorsun ki, sadece bugün değil her gün anılıyor, izleniyor. Bize kocaman bir aile miras bıraktı" dedi. Anma töreni sonrası Kemal Sunal'ın sevenlerine helva dağıtıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI