radyobir
radyobir

Küçük terörist oyuncak gazeteciyi öldürdü

İslam Devleti militanları, internette bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta, bir çocuğun Amerikalı gazeteci James Fouli şeklinde bir oyuncak bebeği "öldürdüğü" görülüyor. Haberi The Mirror duyurdu. İslamcı yandaşlarından birinin Twitter sayfasında, paylaştığı fotoğraf dizisinde; siyah maskeli küçük bir çocuk, elindeki bıçakla oyuncak bebeğin başını kestiği görülüyor.

26 Ağustos 2014 08:49 | Kategori: Terör

Kuklanın üzerinde, muhabir James Fouli’nin öldürülmeden önce giydiği kıyafete benzer turuncu kıyafet var. Fotoğrafların altında: "Çocuklarınıza kafa kesmeyi öğretin, yarın çok sayıda çürük kafa olacak” ifadesi kaydedilmişti. Halen İslam Devleti militanlarının taşıdığı siyah cihat bayrağı önünde poz vermiş olan çocuk, oyuncak bebeği saçlarından tuttuğu görülüyor.
Amerikalı foto muhabir James Fouli, Suriye’de 2012 kasım ayında kaçırılmıştı. 19 Kasım 2012 tarihinde ise paylaşım ağılarında Fouli’nin açıklaması ve öldürülmesi ile ilgili görüntüler çıktı. Klipte, İslam Devleti üyesi bir militanın Fouli’nin kafasını kestiği görülüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI