radyobir
radyobir

Las Vegas'ta dehşet!..

ABD'nin kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas şehrinde iki şüpheli, restoranda iki polisi, ardından kaçtıkları mağazada bir kişiyi silahla öldürdü. Biri kadın iki saldırgan, olayın ardından polisle girdikleri çatışmada intihar etti.

09 Haziran 2014 10:04 | Kategori: ABD

Bir restorana giren iki şüpheli, bu sırada yemek yiyen polis memurları Alyn Beck ve Igor Soldo'ya ateş açtı. Polis memurları olay yerinde hayatını kaybederken, biri kadın iki şüpheli, polislere ait silahları alarak caddenin karşısındaki bir mağazaya kaçtı. Burada da bir kişiyi öldüren şüpheliler, olay yerine gelen polis ekipleriyle çatışmaya girdi.
Görgü tanıklarının ifadesine göre, kadın saldırgan çatışma devam ederken yanındaki arkadaşına ateş ederek öldürdü ve ardından intihar etti. Görgü tanıkları, şüphelilerden birinin saldırı sırasında, "Bu bir devrimin başlangıcı" diyerek bağırdığını söyledi.
Olayın gerçekleştiği restoran ve saldırganların intihar ettiği mağaza polis tarafından boşaltılırken, görgü tanıkları ifadeleri alınmak üzere yakındaki bir mağazaya götürüldü.
Yetkililer saldırganların isimlerine dair herhangi bir açıklama yapmadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI