radyobir
radyobir

Madonna'dan memleketi Detroit'e yardım

Madonna'nın basın sözcüsü Detroit'e yaptığı ziyaretten etkilenen ünlü sanatçının, şehirde yeni bir gençlik boks merkezinin inşası, öğrencilerin akıllı telefon ve benzeri cihazlarla diğer okul gereksinimlerinin karşılanması için bağışta bulunduğunu söyledi. Açıklamada, Madonna'nın üç Detroitli kuruluşa yaptığı bağışların, şarkıcının büyüdüğü şehre yapacağı yardımların ilk aşaması olduğunu belirtildi.

01 Temmuz 2014 16:11 | Güncelleme :01 Temmuz 2014 16:18 | Kategori: ABD

Madonna, yaptığı yazılı açıklamada, ABD tarihindeki en büyük belediye iflasını yaşayan şehirdeki iyileşme sürecine ilişkin "Detroit'te karşılaştığım ve kendini çocuk ve yetişkinlerin fakirlikten kurtulmasına adamış insanların çabalarından derinden etkilendim. İyileşme sürecinde bulunmam ve çözümün bir parçası olmam gerektiği o kadar açıktı ki. Kalbimin bir parçası her zaman Detroit'te olacak ve onlara borcumu ödediğim için mutluyum" diyerek duygularını dile getirdi.
Açıklamada, Madonna'nın yaptığı bağış miktarı bildirilmedi.
Madonna, Detroit ziyaretinin fotoğraflarını haziran ayı başında Instagram'daki hesabında paylaşmıştı. Paylaşılan fotoğrafların birinde pop yıldızı, "The Empowerment Plan" organizasyonunda çalışan kadınlarla görülüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI