radyobir
radyobir

Madonna'dan paylaşım: "Bağış için en iyi yer Ahbap'"

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna sosyal medya hesabından Türkiye ve Suriye'deki depremlerle ilgili bir paylaşımda bulundu. "Bu sonu olmayan depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Türkiye ve Suriye'ye tüm sevgimizi ve iyileştirici enerjimizi gönderelim" ifadesini kullanan Madonna "Bağış için en iyi yer Ahbap" dedi.

15 Şubat 2023 05:35 | Güncelleme :15 Şubat 2023 08:39 | Kategori: ABD

Dünyadan Türkiye'deki depremlerle ilgili destek mesajları gelmeye devam ediyor. Pop müziğin dünyaca ünlü ismi Madonna da Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye ve Suriye'de yaşanan depremlere dikkat çekti.

Sevgililer Günü'nde herkesin aşktan bahsettiğini belirten Madonna paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgililer Günü'nde herkes aşk hakkında konuşuyor. Bu sonu olmayan depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Türkiye ve Suriye'ye tüm sevgimizi ve iyileştirici enerjimizi gönderelim. Çok sayıda insan orada evlerini ve işlerini kaybetti, sevdiklerini kaybedenlerden bahsetmeye gerek bile yok. Bütün şehirler silindi. Bu kalp kırıcı. Bağış yapmak için en iyi yer Ahbap.org."



Haluk Levent'ten teşekkür

AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent, Madonna'nın bu paylaşımına karşılık Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Teşekkürler Madonna" ifadesini kullandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI