radyobir
radyobir

Meteoroloji'den 7 il için kuvvetli yağış uyarısı!

Yağış Marmara'da öğlene kadar şiddetli olarak sürecek. Ankara, Konya, Çankırı, Çorum, Kırıkkale, Isparta ve Burdur'da da kuvvetli yağış bekleniyor.

08 Mayıs 2015 10:53 | Kategori: Yaşam

İstanbul'da beklenen yağış, dün akşam saatlerinde şiddetli gök gürültüsü, yıldırımlarla birlikte aniden başladı. Şiddetliyağmurla birlikte araçlarında evlerine yetişmeye çalışan vatandaşlar trafikte kaldı. Yağış gece şiddetini daha da arttırdı. Yağışlar bu sabah saatlerinde de kuvvetli oldu. Yağış Marmara'da öğlene kadar şiddetli olarak sürecek. Ankara, Konya, Çankırı, Çorum, Kırıkkale, Isparta ve Burdur’da da kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Ankara, Konya, Çankırı, Çorum, Kırıkkale, Isparta ve Burdur’da meydana gelecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli olması tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (su baskını, yıldırım, dolu yağış riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI