radyobir
radyobir

Muhammet Demir Trabzonspor'az kiralandı

Trabzonspor, bir süredir görüşme halinde olduğu Gaziantepspor'un forvet oyuncu Muhammet Demir'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

18 Ocak 2016 14:38 | Kategori:

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında dün deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan ve 2-0 öne geçmesine rağmen mücadeleden 4-2 mağlup ayrılan bordo-mavili ekipte, bu karşılaşmanın ardından transfer çalışmaları da hız kazandı.

SATIN ALMA OPSİYONU 3 MİLYON EURO

Özellikle Başkan Muharrem Usta'nın kadroda görmek istediği ve uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Gaziantepspor'un forvet oyuncusu Muhammet Demir transferinde Gaziantepspor Kulübü ile ve oyuncuyla anlaşma sağlandı. Bordo-mavililerin Muhammet Demir'i 3 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu elinde bulundurmak şartıyla sezon sonuna kadar kiraladığı öğrenildi. Trabzonspor'un oyuncuyu sezon sonunda kadrosuna katması halinde 3 yıllık sözleşme yapacağı belirtildi. Bordo-mavililerin herhangi bir aksilik yaşanmaması halinde bu transferi KAP'a bildirmesinin ardından oyuncunun transferi resmiyet kazanacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI