radyobir
radyobir

Nebahat Çehre'den güzellik tavsiyeleri

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur'un Zorlu Center Teras Evler'de açtığı Doctor B Zorlu kliniği ve yeni yıl şerefine verdiği etkinliğe katılan Türk sinemasının değerli oyuncusu Nebahat Çehre güzellik tavsiyelerinde bulundu

31 Aralık 2016 15:34 | Kategori: Magazin

"Bu yıl da yaşının iyisi sen ol” etkinliğinde bir araya gelen Nebahat Çehre, Op. Dr. Bülent Cihantimur ile birlikte davetlilerin dinlediği ve zaman zaman sorularla eşlik ettiği bir sohbet gerçekleştirdiler. Nebahat Çehre özellikle kese ve hamam kültürünü çok önemsediğini söyledi. Estetiğe karşı olmadığını fakat, doğallıktan ödün vermek istemediğini söyleyen Çehre, bu sebeple doktor seçiminin çok önemli olduğunu dile getirdi. Op. Dr. Bülent Cihantimur ise, Güzellik Koruyucusu olarak nitelendirdiği mesleğinde her zaman doğallığı koruyarak işlemler yaptığını vurguladı. Yeni yılda, yenilenmek isteyen, yaşının iyisi olmak isteyen herkesin bir güzellik koruyucusuyla birlikte yol aması gerektiğini de eklediler.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI