radyobir
radyobir

O tweet hayranlarını üzsdü

Birbiri ardına ünlü kişilerin hayata veda ettiği 2016 yılının son günlerinde sosyal medyadan ortaya atılan bir iddia ortalığı karıştırdı.

27 Aralık 2016 13:08 | Kategori: Magazin

Sony Music Global gibi ciddi bir firmanın Twitter hesabından paylaşıyan "Bir kaza geçiren Britney Spears öldü. Huzur içinde uyusun" mesajı çalkantılı hayatını daha kısa bir süre önce toparlayan şarkıcının hayranlarını yasa boğdu.

Ancak, ortaya atıldıktan yaklaşık bir saat sonra bu iddianın gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Britney Spears'ın menajeri Adam Leber, ise haberin yayılmasının ardından ABD'nin CNN kanalına bağlanarak ünlü şarkıcının hayatta ve sağlığının da iyi olduğunu açıkladı.

Leber "Yıllardır bazı internet palyaçoları bu tür söylentiler ortaya atıyor. Bu duruma alışkınız ama bugüne kadar hiç bu kadar ciddi bir kurum tarafından böyle bir sosyal medya mesajı paylaşılmamıştı" diye konuştu.

Ortalığı ayağa kaldıran Tweet ise bir süre sonra silindi. ABD'Deki bazı basın organları Sony Music'in Twitter hesabının, bilgisayar korsanları tarafından ele geçirildiğini ileri sürdü. Şirket, bu konuda bir açıklama yapmadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI