radyobir
radyobir

Obama gözyaşlarına hakim olamadı

ABD Başkanı Barack Obama, eşi Michelle Obama ile büyük kızı Malia'nın başkent Washington'daki lise mezuniyet törenine katıldı.

11 Haziran 2016 09:46 | Kategori: Dünya

Solunum yollarındaki rahatsızlık nedeniyle 3 Haziran'da hayatını kaybeden ABD'li efsane boksör Muhammed Ali'nin cenaze törenine gidip gitmeyeceği merak konusu olan Obama, aynı gün Washington'da gerçekleşen kızının mezuniyet törenine katıldı.

Obama'nın Sidwell Friends Lisesi'nde okuyan 17 yaşındaki kızı Malia'nın mezuniyet töreninde herhangi bir konuşma yapmadığı bildirildi.

ABD medyasında yer alan haberlere göre, Obama, Washington'ın köklü okulları arasında yer alan lisedeki programda duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Beyaz Saray'dan geçen ay yapılan açıklamada Malia'nın bir yıl ara verdikten sonra Harvard Üniversitesi'nde eğitimine devam edeceği belirtilmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI