radyobir
radyobir

Ödül gecesinin cesurları!..

2014 GQ Men of the Year ödülleri, Salı gecesi Londra'daki Kraliyet Opera Evi'nde düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Geceye katılan kadın misafirler, cesur tercihleriyle birbirleriyle yarıştı.

03 Eylül 2014 07:56 | Güncelleme :03 Eylül 2014 11:08 | Kategori: Magazin

Gece için gri bir tulum tercih eden İngiliz model Daisy Lowe, cesur bir göğüs dekoltesine sahip kıyafeti ve sade güzelliğiyle dikkat çekmeyi başardı. İngiliz aktör ve şarkıcı Luke Evans, 25 yaşındaki güzel modelin kıyafet tercihini memnuniyetle karşıladı.
ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian, tören için şöhretini borçlu olduğu kalçalarını daha belirgin gösterecek balık etekli bir model seçti. 34 yaşındaki Kardashian, törene bir kız çocuk sahibi olduğu ve geçtiğimiz ay hayatını birleştirdiği Kanye West ile katıldı.  Kırmızı halıda poz vermek ile meşgul olan Kim Kardashian’ın eteğini düzeltmek de eşine düştü. Geceye siyah dantel bir elbise ile katılan İngiliz model Cara Delevingne, göz doldurdu.  İskoçyalı moda tasarımcısı Jonathan Saunders, 22 yaşındaki modele küçük bir şaka yaptı. Düşüyormuş gibi yaparak Cara’yı da yere çeken Saunders, ortaya bu görüntülerin çıkmasına neden oldu. Gülmekten bir süre kalkamayan ikili, yerde eğlenceli dakikalar yaşadı. 24 yaşındaki İngiliz şarkıcı Rita Ora, törene gri derin yırtnaçlı bir elbiseyle katıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI