radyobir
radyobir

Ödül törenine 'Megastar' damgası!

Ödül törenine 'Megastar' damgası!Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin oylarıyla seçilen birbirinden ünlü isimlerin ödül aldığı 'Yılın Mimar Sinanları Ödül Gecesi' önceki akşam Cemal Reşit Rey konser salonunda gerçekleştirildi. Organizasyonu ve sunumu Yelda Kırçuval'ın üstlendiği geceye yaklaşık bin kişi katıldı. Gecenin en ilgi çeken ismi ise megastar oldu.

07 Haziran 2017 00:30 | Kategori: Magazin

Tarkan uzun yıllar sonra bir ödül törenine katılarak kısa bir konuşma yaptı. Törenin açılış konuşmasını yapan okulun kurucusu Murat Özteke, sonrasında Tiyatro bölümü öğrencilerinin yaptığı dans gösterisinin ardından okul orkestrası sahne aldı. 

"Ben ingilizce hocasıydım Gülben öğrencim"

Moda Programı Dalında Yılın Mimar Sinan'ı ödülleri İşte Benim Stilim – ile Ivana Sert, Öykü Serter, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'e takdim edilirken Öykü Serter 'Çok heyecanlıyız. Sanat yapabilmek için standardın ötesinde bakış açısına sahip olmak gerekir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nde farklı bakış açıları ince ince işlenerek yeni nesiller yetiştiriyor. Bu estetik bakışa sahip insanlar tarafından ödüle layık görülmek gurur kaynağı' şeklinde konuştu. 

Kemal Doğulu' Mutluyuz, gururluyuz. Ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesi' derken İvana Sert, okuldan mezun olan İşte Benim Stilim yarışmacısı Aleyna Eroğlu'na takılarak 'Neredesin canım? çok gururlandık ve duygulandık. Sizi çok seviyoruz. Bu işlere sizin için devam etmeye çalışacağız' açıklamasında bulundu. Uğurkan Erez de 'Dinliyorsunuz beni kardeşim. Büyüklerime saygılar, herhalde benden büyük iki kişi vardır. 41 senelik meslek hayatımda çok ödül aldım. İlk defa liseden alıyorum. Kadıköy Ticaret Lisesi'nde İngilizce hocalığı yaptım, Gülben Ergen de orada okuyordu o sırada. Bu da bilmediğiniz bir anım. Sizi seviyoruz kardeşim' diyerek bilinmeyen bir sırrını paylaştı.



Gecenin en alkış toplayan isimlerinden biri de Anne dizisinin çocuk oyuncusu Beren Gökyıldız'dı. Gökyıldız 'Anne dizisi ekibine, yönetmenlerine, yapımcılarına, tüm Mimar Sinan Güzel Sanatlar Akademisi'ne çok teşekkür ediyorum. Bu dizide çalışırken çok emek harcıyoruz, ama ekibi çok sevdiğimiz için çok çalışıyoruz. Yani güzel, çalışıyoruz' sözleriyle herkesi güldürdü.



Derya Uluğ da Canavar ve Okyanus şarkısını söyleyerek geceye renk kattı. Uluğ 'Bu ödülü almama sebep olan sizin de hocanız Asil Gök. Kendisine teşekkür ediyorum' açıklamasını yaptı. Hemen ardından sahneye çıkan Edis, 'Dudak' parçasını seslendirdikten sonra 'Derya Uluğ 'Darısı bitiremeyenlerin başına' dedi. O benim işte. Benim konservatuvar yarım kalmıştı. Sanata gönül vermiş gençler tarafından ödül almak çok önemli, onur duydum' dedi.

Ödülü yelek ve güneş gözlüğü ile aldı!

Sahneye yelek ve güneş gözlüğüyle çıkan Gülşen 'Öğrencilere çok teşekkür ediyorum, diğer sanatçı arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Edis'i görüyorum. Buradan kocaman öpüyorum' dedi. Tören sonrası muhabirlerler kısa süre sohbet eden Gülşen, Tarkan ile düet müjdesi verdi ancak içerikten konuşmadı. Geçtiğimiz günlerde oğlu ile Bodrum'da görüntülenen Gülşen,' İlk defa denize girdi bambaşka bir duygu tarif etmek imkansız, annelik çok güzel her şey çok güzel'dedi

Azla azla yetinmeyin!

Ödülünü okulun kurucusu Murat Özteke'den alan Tarkan 'Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci ve eğitmenlerine teşekkür ediyorum. Hayallerinin peşinden koşmalarını diliyorum. Asla vazgeçmemelerini, azla yetinmemelerini, her zaman kendileri için daha fazlasını istemelerini... Sanat yolunda bol şans ve başarı diliyorum. Her zaman yanınızdayım, destekçinizim. Sizi seviyorum' dedi.

80 Milyonda 4 bin sanatçı!



Duayen tiyatrocu Zihni Göktay'ın ödül konuşmasındaki '54 yıldır İBB Şehir Tiyatroları'dır burada bu ödülü almama sebep olan. Tiyatromla gurur duyuyorum, hepimiz emekli oluyoruz. Emekli olduğumuz halde çalışıyoruz. Allah'ın emriyle gidecek olursak, yerimizi dolduracak sanatçılara ihtiyaç var. 80 milyondan en fazla 4 bin sanatçı çıkarabildi bu ülke. Bütün ilgililere sesleniyorum kimse çocuğunun sanatçı olmasını engellemesin. Mutlaka ekmek yiyecektir, yan işlerle de köfte yiyecektir' sözleri ile herkesi duygulandırdı.

YILIN MİMAR SİNANLARI ÖDÜL LİSTESİ:

Müzik Kanalı Dalında Yılın Mimar Sinan'ı: Kral TV

Moda Tasarım Dalında Yılın Mimar Sinan'ı: Hakan Akkaya

Kadın Haber Spikeri Dalında Yılın Mimar Sinan'ı: Nazlı Çelik

Haber Muhabiri Dalında Yılın Mimar Sinan'ı: İbrahim Konar/ SHOW TV

Magazin Programı Dalında Yılın Mimar Sinan'ı: Kanal D Magazin

Sabah Magazin Dalında Yılın Mimar Sinan'ı: Duymayan Kalmasın/ Star TV

Televizyon Programı Dalında Yılın Mimar Sinan'ı: İşte Benim Stilim

Magazin Eki Dalında Yılın Mimar Sinan'ı: HT MAGAZİN

Çocuk Oyuncu Dalında Yılın Mimar Sinan'ı: Beren Gökyıldız- ANNE/ STAR TV

Yapımcı Dalında Yılın Mimar Sinan'ı: Mehmet Bozdağ

Müzik kategorisinde Yılın Mimar Sinanları:

Eypio-Burak King

Gülşen

Derya Uluğ

Edis

Samsun Demir

Onur Ödülü: Tarkan

Tiyatro Dalında Yılın Mimar Sinanları:

Zihni Göktay

Elçin Atamguç

Haber Kanalı Dalında Yılın Mimar Sinan'ı: NTV

Sosyal Sorumluluk Projesi Dalında Yılın Mimar Sinan'ı: Hayaller Gerçek Olsa Derneği

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI