radyobir
radyobir

Pereira'dan önemli karar!..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yedek oturttuğu için gerilim yaşadığı Robin van Persie'yi Celtic ile perşembe günü oynanacak Avrupa Ligi maçında ilk 11'de oynatacak.

29 Eylül 2015 14:38 | Kategori:

UEFA avrupa ligi gruplarına Molde karşısında aldığı 3-1’lik şok mağlubiyetle başlayan Fenerbahçe'de, Robin van Persie teknik direktör Pereira’nın en büyük kozu olacak.

Özellikle Beşiktaş maçında Brezilyalı forvet Fernandao’nun da kaçırdığı gollerle taraftarlara saç-baş yoldurmasının ardından, Pereira’nın Van Persie’yi ilk 11’de oynatacağı öğrenildi.

Ancak, Pereira 2 formül üzerinde duruyor. Birincisi; Persie ile beraber Fernandao da sahada olabilir. Bu durumda kanatlarda Nani ve Volkan Şen yer alacak, gizli forvet görevi üstlenecek olan Van Persie de hem top dağıtıcı rolünü üstlenecek hem de gerektiğinde Fernandao'ya yaklaşarak ceza sahasındaki santrfor sayısını ikileyecek.

DİĞER FORMÜLÜN KİLİT ADAMI DIEGO

Maç gününe kadar Pereira karar değiştirmezse hücum hattını Nani, Volkan Şen, Van Persie ve Fernandao'dan oluşturacak. Orta alanı Mehmet Topal ve Meireles tutarken, Nani ve Volkan'dan kanatlarda savunma oyuncularına ve orta sahaya yardım yapmaları da istenecek.
Pereira tek golcüye dönerse, Fernandao yedek kalacak ve en ileri uçta Van Persie yer alacak. Bu ikinci ihtimalde Diego devreye girip forvet arkasında yer alacak. Yani, Nani-Persie-Volkan üçlüsüne Diego yardım edecek.

AVRUPA LİGİ'NDEKİ İLK GOLLERİNİ ATMAK İSTİYOR

Uçan Hollandalı'nın iki haftalık aranın ardından perşembe günkü Celtic maçında ilk 11'deki yerini yeniden alması beklenirken, kariyerinde henüz Avrupa Ligi'nde golü bulunmayan Robin van Persie, İskoçya'da bir ilki de yaşamak istiyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI