radyobir
radyobir

Riekerink Kadıköy'e gidecek mi?..

Fenerbahçe-Man.United maçına gitmek isterdim ama gitmemem konusunda gelen tavsiyeler var!..

03 Kasım 2016 12:11 | Kategori:

Bireyler, takımın üstüne geçemez. Yasin'e 1 maç ceza verdik. Pazartesi günü durumunu değerlendireceğiz. Başakşehir kompakt oynayan ve iyi mücadele eden bir takım. 4 deplasman maçını da kazandı

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, milli maç arasından sonra (20 Kasım) karşılaşacakları ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin bu akşam Manchester United ile oynayacağı maç için Kadıköy'e gitmeyeceğini şu sözlerle açıkladı: "Fenerbahçe-Manchester United maçına gitmek isterdim ama gitmemem konusunda gelen tavsiyeler var. Televizyondan izleyeceğim. Çok güzel bir maç olacaktır." Hollandalı hoca oyuncularının Fenerbahçe derbisini değil Başakşehir maçını düşündüklerini de sözlerine ekledi.

YASİN ÖNEMLİ KATKI SAĞLADI AMA...

Adanaspor maçı sonrası aldıkları kararla Yasin Öztekin'i 21 yaş altı takımına gönderdiklerini hatırlatan Riekerink, "Bireylerin hiçbir zaman takımın üzerine geçmemesi gerekiyor. Yasin'in çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Takıma önemli katkı sağladı ama son davranışından ötürü böyle bir karar aldık. Yasin şu anda bizimle beraber değil. Bir maçlık ceza verdik. Medipol Başakşehir maçından sonra durumunu tekrar değerlendireceğiz" dedi.

BAŞAKŞEHİR MÜKEMMEL BAŞLADI

Hollandalı hoca yarın oynayacakları Başakşehir maçı içinse, "Kompakt oynayan ve takım halinde iyi mücadele eden bir rakibimiz var. Geçtiğimiz yıllarda da iyi iş çıkardılar ve bu sezona mükemmel başladılar. Rakibimizin eksilerini ve artılarını çıkarıp çalışıyoruz, zor maç olacak. Adanaspor maçındaki oyunumuzdan genel olarak memnun değildim ancak galibiyetle ayrıldık. Rakibimiz bu sezonki 4 deplasman maçını da kazanıp, gol yememiş. İstatistikleri iyi. Biz en iyi şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI