radyobir
radyobir

Rita Ora neden transparan bir gelinlik seçtiğini anlattı

Şarkıcı, eşine evlenme teklif etmiş ve birkaç hafta sonra nikah masasına oturmuştu

07 Ağustos 2023 05:33 | Güncelleme :06 Ağustos 2023 19:36 | Kategori: ABD


Rita Ora, Taika Waititi'yle evlenmek için seçtiği elbiseye olan aşkını ilan etti.

32 yaşındaki şarkıcının 47 yaşındaki film yönetmeniyle evlenmesinden tam bir yıl sonra, 4 Ağustos'ta yayımlanan Vogue röportajında Ora, seçtiği elbisenin "kaderinde olduğunu" söyledi.

Tom Ford'un tasarladığı tek omuz detaylı, vücudu saran elbise tamamen beyaz dantelden yapılmıştı. For You şarkısıyla tanınan Ora'nın vücudunun büyük bir kısmı file kumaşla kaplı olsa da elbisenin genel etkisi transparan gibiydi. Bu gösterişli parça, daha geleneksel bir gelinlik havası veren iki büyük beyaz fiyonkla süslenmişti. Ora, bu Tom Ford tasarımını tek katlı zarif bir duvakla kombinleyerek yüzünü hafif ışıltılı bir beyazla örtmüştü.

Karmaşık tasarım Ora'nın tarzıyla mükemmel bir uyum içinde olsa da özel yapım değildi. Vogue yazarı Alexandra Macon'a ilk evlilik yıldönümleri hakkında konuşan Ora, elbiseye Tom Ford'un mağazalarından birinde rastladığını açıkladı. Ora'nın zamanı kısıtlıydı, bu yüzden bizzat alışveriş yapmak zorundaydı.

Ora, "Doğru elbisenin şehirde olup olmayacağını bile bilmiyordum ve risk alıp Tom Ford mağazasına gittim, duvağıyla birlikte mükemmel bir şekilde bekleyen, benim bedenimde bir elbise vardı, herhangi bir değişiklik yapılması gerekmiyordu" diye belirtti. 

Yani, dürüst olmak gerekirse, sanki kaderimde vardı.

Yıldız, Tom Ford'un "gelmiş geçmiş en sevdiği tasarımcılardan ve genel olarak en sevdiği kişilerden biri olduğunu" ekledi.

Ora ve Waititi'nin nişanlılığı kısa sürdü. Britanyalı şarkı yazarı, çıkmaya başladıktan bir yıl sonra ve nikah masasına oturmadan sadece birkaç hafta önce, 2022'de Palm Springs'te tatildeyken o zamanlar erkek arkadaşı olan Waititi'ye evlenme teklif etti.

Vogue'a konuşan Waititi, "Bana evlenme teklif etti ve ben de anında evet dedim" dedi. İkiliyi ortak arkadaşları Robert Pattinson, Waititi'nin ev sahipliğinde 2018'de düzenlenen bir barbeküde tanıştırmıştı.

2022 yazındaki düğünlerinden bu yana, Ora'nın Yeni Zelandalı yönetmenle Londra ya da Paris'te evlendiğine dair spekülasyonlar dolaşıyordu. Ancak Los Angeles'taki evlerine davet edilen sadece küçük bir arkadaş grubu ve ailelerinin katıldığı nikahları, ilişkilerine samimi bir övgü niteliğindeydi.

Ora, You & I'ın 4 Ağustos'ta yayımladığı ve büyük günden kesitler içeren müzik videosuyla hayranlarına törenden küçük bir kesit sundu.

Ora, coşkusunu "Artık gerçekte neler olduğunu paylaştığımız ve bunu birinci yıldönümümüzde yaptığımız için çok mutluyum" diye ifade etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI