radyobir
radyobir

Samsun'da 17 saattir doğalgaz yok

Samsun'da yol çalışması sırasında doğalgaz boru hattının hasar görmesi nedeniyle kente gaz akışının 17 saattir durması, vatandaşı çileden çıkardı.

12 Şubat 2017 05:05 | Kategori: Yaşam

Samsun'un Tekkeköy İlçesi Kirazlık Mahallesi Derbent mevkiinde karayolları yol yapım çalışması sırasında ana doğalgaz borusu hasar görünce, il geneline doğalgaz akışı durdu. Yaklaşık 17 saattir doğalgaz akışının sağlanamadığı kentte, vatandaşlar yemek yapmakta kullanmak için tüp kuyruğuna girdi. Bazı vatandaşlar da soğuk hava nedeniyle, elektrikli soba almak için yetkili mağazalara akın etti. Yaşanan bu duruma kent sakinleri, sosyal medya üzerinden de tepki gösterdi. 
Samsun'da yaklaşık 2 ay önce de yine altyapı çalışmaları sırasında boru hattının zarar görmesiyle kente bir süre doğalgaz verilemediği belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI