radyobir
radyobir

Şehit polisler için hazin tören

Şanlıurfa'da kaldıkları evde şehit edilen iki polis memuru için düzenlenen törene, Emniyet Müdürü'nün sözleri damga vurdu.

23 Temmuz 2015 11:35 | Kategori: Yaşam

Ceylapınar'da kaldıkları evde şehit edilen Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan Feyyaz Yumuşak ve Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli Okan Açar için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı emniyetteki törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Bu toprakları bize vatan eğlerken şehadet şerbeti içerek şehitler kervanın katılanlara  iki meslektaşımızı daha uğurlamak için buradayız.

"DEFALARCA TEZGAHLANAN KANLI OLAYLARDAN BİRİ"

Devletimizin bekası milletimizin birlik ve bütünlüğünü bozmak için daha önce defalarca tezgâhlanan kanlı olaylardan biriyle daha karşı karşıyayız. 2 Temmuz 1993 tarihinde Madımakm Oteli’nde katledilenlerin intikamını almak için 3 gün sonra Başbağlar Köyü’ndeki masum insanları hunharca katleden barış ve kardeşlik maskesi arkasına gizlenmiş odaklar, Suruç’ta katlettirdikleri vatandaşlarımızın intikamını almak iddiasıyla Ceylanpınar’da istirahat halinde olan, vatanına hizmet başka gayesi olmayan iki meslektaşımızı kahpece şehit edilmişlerdir. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI