radyobir
radyobir

Selfie'yi servete dönüştürdü

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve selfie çekimleriyle ünlü olan ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, selfie sevgisini paraya dönüştürdü.

20 Temmuz 2016 15:32 | Kategori: Magazin

Kardashian’a, cumartesi günü New York'ta katıldığı Revolve Hamptons partisinde, misafirlerle selfie çekmesi için 700 bin dolar verildi.

Lon Angeles'tan özel jeti ile geldiği partide misafirlerle bir saat selfie çeken 35 yaşındaki ünlü, partiye 25 korumasıyla katıldı.

SELFIE'NİN KİTABINI YAZDI

Kardashian'ın en iddialı selfie pozlarının toplandığı "Selfish” adlı bir kitabı da bulunuyor. İmzaladığı 500 adet özel baskı bir internet sitesi üzerinden satışa çıktığı gün sadece bir dakika içinde bitmişti. Ancak kitap piyasaya çıktığında beklenen ilgiyi görmedi, kitabı sadece 32 bin kişi satın aldı.

DOĞUM KİLOLARI GİTTİ

Üç yaşındaki North ve yedi aylık Saint’in annesi olan Kardashian, ikinci doğumunun ardından kısa sürede 27 kilo vermesiyle dikkat çekmişti.

FORMUNU GÖSTERDİ

Kardashian partiye, formda vücudunu öne çıkaran krem rengi, dar mini elbise ve onu tamamlayan diz üstü çizmeleriyle katıldı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI