radyobir
radyobir

Sercan Yıldırım Bursaspor'a kiralandı

Bursaspor, eski forveti Sercan Yıldırım'ı bir sezon aradan sonra ikinci kez Galatasaray'dan kiraladı. Bursaspor, sürpriz bir kararla, eski oyuncusu Sercan Yıldırım'ı Galatasaray'dan kiraladı.

13 Ağustos 2015 16:20 | Güncelleme :13 Ağustos 2015 16:58 | Kategori:

Yeşil-beyazlı yönetim, geçen sezon Balıkesirspor'da kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki forveti, satın alma opsiyonuyla birlikte 1 sezonluğuna renklerine bağladı.
 
BUGÜN GELİYOR

Önceki sezon Daum ve Irfan Buz döneminde ligin ikinci yarısında kiralık olarak yarım sezon yeşil-beyazlı formayı giyen Sercan, Bursaspor'da 3. kez oynayacak. Forvette ve sağ kanatta oynayan Sercan'ın bugün Bursa'ya gelerek sözleşme imzaladıktan sonra takımla birlikte antrenmana çıkması bekleniyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sercan Yıldırım'ı kadroda tutmak istemiş, ancak sarı kırmızılı taraftarlardan gelen yoğun baskılar üzerine bu kararından vazgeçmek zorunda kalmıştı.

Taraftarların, daha önce Galatasaray aleyhine yaptığı açıklamalar ve Balıkesirspor'da kiralık olarak forma giyerken Galatasaray'a attığı gollerden sonra yaptığı sevinç gösterileri nedeniyle Sercan'a tepkiliydi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI