radyobir
radyobir

Silopi'de hain tuzak, 4 şehit!..

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde 1 polisin şehit olduğu, 3 kişinin hayatını kaybettiği Başak Mahallesi'ndeki olayların ardından, bugün mahalleye giden zırhlı polis aracının geçişi sırasında teröristlerin yola tuzakladığı mayın patladı. Patlamada araçta bulunan 4 polis şehit oldu, bir polis ağır yaralandı.

10 Ağustos 2015 12:03 | Kategori: Terör

Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde geçen cuma günü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin güvenlik güçlerinin girişini engellemek için kazdığı hendekleri kapatmak için gittiği Başak ve Barbaros Mahallesi’nde polislere ateş açılmasıyla çıkan olaylarda, polis memuru Muhammet Onur Demir şehit olurken; Hamdi Ulaş, Kamuran Bilin ve Hıdır Tamboğa yaşamını yitirmişti.

Olayların ardından bu sabah saatlerinde Başak Mahallesi’ne giden polis ekibine bombalı tuzak kuruldu. Polis zırhlı aracının geçişi sırasında yola tuzaklanan mayın PKK’lılarca patlatıldı.

Patlamada araçta bulunan 4 polis memuru şehit oldu, bir polis ağır yaralandı. Olayın ardından polis ekipleri teröristlerin yakalanması için mahallede geniş çaplı operasyon başlattı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI