radyobir
radyobir

Sırtı ağrıyordu başına ne geldi?..

İngiltere'de yaşayan ve modellik yapan Cassandra Bankson, 22 yaşında bir sosyal medya fenomeni ve içinde yer aldığı sektörde "Sivilceli güzel" olarak tanınıyor. Ancak onu dünyanın gündemine taşıyan ve kendisinin de yeni keşfettiği çok farklı bir özelliği var!

03 Mayıs 2015 10:31 | Kategori: Dünya

Ergenliğinden bu yana sivilceleriyle başı belada olan Bankson, bu durumu hiç sorun etmeden modellik sektörüne adım attı ve başarılı yüz makyajlarıyla ülkesinin en beğenilen mankenlerinden biri olmayı başardı.

Youtube'da sivilcelerinim nasıl kapattığını gösteren Bankson, bu videolar sayesinde keşfedildi ve modellik kariyerinin önünü açtı.

Ancak Bakson'un başka bir sorunu onun modellik kariyerini tehlikeye atacak türdendi.

Yıllardır aralıklarla sırt ağrısı çeken ve bu durumun yaptığı işi olumsuz etkilemesiyle doktora gitmeye karar veren Bakson, bir sürprizle karşılaştı.

Bankson'un çekilen MR sonucunda doğuştan tek böbreği vardı! Ancak karşılaştığı tek sürpriz bu değildi.

Yapılan testler sonucu güzel mankenin 2 vajinası, 2 rahmi ve 2 de rahim ağzı olduğu ortaya çıktı!

Çok nadir görülen bir rahatsızlığa sahip olan Bankson'un sırt ağrılarının sebebi vücudundaki bu anormallikti.

Ancak doktorlar bu farklılığın sorun yaratmayacağı görüşündeler.

Bankson'un cinsel hayatında bir sorun yaşamayacağına emin olan doktorlar, genç kadının rahatlıkla hamile kalabileceğini düşünüyorlar.

Cassandra şimdi Youtube'da kozmetikle ilgili videolarının yanı sıra, yaşadığı bu anormalliğe yönelik tecrübelerini de aktarmayı planlıyor.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI