radyobir
radyobir

Stoch'un yerine Aatif

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Aatif'ın Karabükspor maçında gösterdiği 90 dakikalık performanstan memnun kaldı.

01 Kasım 2016 11:51 | Kategori:

İstediklerini harfiyen uyguladığı için Faslı futbolcu Aatif Chahechouhe'ya teşekkür eden Advocaat, "Hücum anlamında bazı tercihleri düzelttiğin anda daha faydalı olacağına inanıyorum" dedi. Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkılması halinde Aatif'in, Stoch'un yerine UEFA listesine eklenmesinin planlandığı öğrenildi.

Karatay'a 'makarna' yanıtı

Kalp ve iç hastalıkları profesörü Canan Karatay'ın bir televizyon programında Fenerbahçe'nin çok gol yemesine neden olarak, "Karşılaşma öncesi yenilen makarnalar" yorumunu yapması, sarı-lacivertli kulübü kızdırdı. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, "Bu tür açıklamaları, ciddiye almıyoruz. Çünkü bilimsel bir ekiple çalışıyoruz. Bilim insanlarına yakışır açıklamalar değil. Fikri olup, bilgisi olmayan konuşuyor" dedi.

Manchester United maçının hakemi Alman

F.Bahçe'nin, Manchester United ile Perşembe günü oynayacağı karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek. Grafe, Milli Takımımızın 6 Ekim'de Konya'da Ukrayna ile 2-2 berabere kaldığı maçta görev yapmıştı. Öte yandan, Villarreal- Osmanlı maçını Avusturyalı Harald Lechner, Braga-Konyaspor mücadelesinde ise Rumen Alexandru Tudor düdük çalacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI