radyobir
radyobir

Süper dadı skandalı!..

Hollywood'un mutlu çifti olarak tanıan Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın boşanacaklarını açıklamasının ardından ortaya atılan iddialar bitmek bilmiyor.

06 Ağustos 2015 06:04 | Kategori: Magazin

Şimdi de In Touch dergisi, Affleck'in evliyken yasak aşk yaşadığı ileri sürülen çocuklarının eski dadısı Christine Ouzounian'ın lüks oteldeki tüm masraflarını ödediğini yazdı.

Derginin iddiasına göre, 42 yaşındaki Affleck, yasak aşk iddialarının basına yansımasının ardından çocuklarının eski dadısı Ouzounian'ı Bell Air'de lüks bir otele yolladı. Üstelik ünlü aktör sevgilisinin ve onunla birlikte otelde konaklayan kız arkadaşlarının da tüm masraflarını karşılıyor.

Dergiye konuşan ve adının açıklanmasını istemeyen bir kaynak "Ben, otel masraflarını ve tüm ihtiyaçlarını karşılaması için Christen'e bol miktarda para verdi. Ayrıca gerektiğinde para göndermeye de devam ediyor" diye konuştu.

Aynı kişi, Ben Affleck'in Christine Ouzounian'ı "olup bitenler hakkında sessiz kalması" için de uyardı. Bu kişiye göre Affleck, yasak aşkı olduğu iddia edilen Ouzounian'ın konuşup her şeyi anlatmaması için onu memnun etmek zorunda hissediyor.

Christine Ouzounian'ın bir başka arkadaşı da 28 yaşındaki kadının eğer Ben Affleck kendisini terk ederse hem aktörü hem de boşanmak üzere olduğu eşi Jennifer Garner'ı mahkemeye vereceğini söyledi.

Ouzounian'ın arkadaşı genç kadının Ben Affleck'e aşık olduğunu ve gün boyu onunla mesajlaştığını belirtti.

Söz konusu arkadaş "Christine, Ben'e aşık. Eğer aktörün boşanma davası sonuçlanırsa onunla evlenebileceğini bile söylüyor" diye konuştu.


Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın boşanacaklarını açıklamalarının ardından US dergisi buna ünlü aktörün üç çocuğunun eski dadısıyla yaşadığı yasak aşkın sebep olduğunu ileri sürmüştü. İddialara göre; ünlü çift, Beverly Hills'te bir bebek bakıcısı ajansına bağlı olarak çalışan Christine Uzunyan'ı üç çocukları Violet, Seraphina ve Samuel'e bakması için işe aldı. Ancak, kocasıyla Ouzounian'ın yakınlaşmasını fark eden Garner, dadıyı işten çıkardı.

Aktör Ben Affleck'in sözcüsü tüm bu iddiaları ve haberleri yalanlayarak "saçmalık" diye nitelendirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI