radyobir
radyobir

Sürpriz doğumgünü partisi...

Ekranların son dönemdeki en dikkat çeken oyuncuları arasında yer alan Bensu Soral, önceki gece Yeniköy'deki Arnavutköy Balıkçısı'nda doğum gününü kutladı.

26 Mart 2018 02:25 | Kategori: Magazin

Geçtiğimiz hafta nişanlandığı Hakan Baş tarafından düzenlenen sürpriz bir organizasyon ile 27. yaş gününü kutlayan Soral, geç saatlere kadar eğlendi.

Doğum günü partisine, kardeşleri Bedirhan ve Hande Soral, eniştesi İsmail Demirci ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Semih - Yasemen Kaya çifti katıldı. Gece yarısı kapanan mekandan 03:00'te ayrılan ekip, çıkışta kahkahalar eşliğinde gazetecilerin karşısına geçti.



"Adetler ne ise onu yaptık"

Muhabirlerin arasında tek kalan Soral, "Aslında pek doğum günü partisi gibi olmadı, sevdiğimiz insanlar ile güzel bir yemek yiyelim dedik ve gerçekten güzel bir geceydi" dedi.



Geçtiğimiz günlerde aile arasında yaptıkları nişan ile evlilik yolunda büyük bir adım atan Soral, "Adetler gereği tuzlu kahve yaptım, ama Hakan'a içirmedim. Fakat tahmin edemeyeceğim kadar güzel bir geceydi, az kişi ile güzel bir gece gerçekleştirdik" dedi.

Düğünün yaz ayında olacağını belirten güzel oyuncu, "Hazırlıklar daha başlamadı, onlara da yavaş yavaş başlayacağız" dedi. 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI