radyobir
radyobir

Taksim projesi Nisan'da başlıyor

Taksim Meydanı Düzenleme Projesi, nisan ayında havaların düzelmesiyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılacak.

25 Mart 2015 13:28 | Kategori: Yaşam

Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi, önümüzdeki ay başlıyor. Yaklaşık iki yıl önce yayalaştırılan meydan, daha yeşil bir görüntüye sahip olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, önümüzdeki günlerde Taksim Meydanı projesi hakkında ayrıntılı bir açıklama yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, havaların ısınmasıyla birlikte hazır durumdaki projenin uygulamaya konulacağını, meydanın yeşillendirilmesiyle birlikte farklı bir görünüme sahip olacağını belirtti.

İHALESİ YAPILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, geçen aylarda Taksim ile ilgili projelerinin hazır olduğuna ve ihaleyi yaptıklarına işaret ederek projenin kuruldan da onaylandığını bildirmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI