radyobir
radyobir

Tatlı Hüzün

Yazar: David Nichols Epsilon Yayınları

20 Haziran 2020 10:02 | Güncelleme :21 Haziran 2020 11:33 | Kategori: Okudukça

Bu sene, "Günebakan Edebiyat” mottosuyla düzenlenen 12. İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali (İTEF), Bir Gün romanıyla geniş kitlelere ulaşan ünlü İngiliz yazar David Nicholls’ı dijital ortamda Türk okurlarıyla buluşturacak.  

David Nicholls, bu yıl ilk kez, #İTEF2020ekranda etiketiyle dijital ortamda gerçekleştirilen festival kapsamında, uzun yıllar BBC için çalışan ve European Literature Network’ün de kurucusu olan, ödüllü gazeteci Rosie Goldsmith ile bir araya gelecek ve son kitabı Tatlı Hüzün üzerine sohbet edecek. 

Tatlı Hüzün, gerek okul gerekse aile hayatı pek yolunda gitmeyen Charlie’nin kendinden emin ve kararlı Fran ile tanışmasıyla değişen hayatını konu alıyor. Beraber olmak için türlü zorluklara göğüs germek zorunda kalan Charlie ve Fran’in hikâyesini anlatan Tatlı Hüzün, ilk aşkın neşesini hayatın hüznüyle harmanlayan, dokunaklı ve komik bir roman. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI