radyobir
radyobir

Tavlada rakip tanımıyor

Hülya Avşar, önceki akşam Bebek Kahve'de arkadaşlarıyla birlikte tavla oynarken objektiflere takıldı.

20 Kasım 2017 02:22 | Kategori: Magazin

Tenis sporundaki başarısını tavlada da gösteren Hülya Avşar, eğlenceli geçen oyun sonrası Nusret’nin sahibi Nusret Gökçe’nin o meşhur tuzlama hareketini (Saltbea) yapmayı ihmal etmedi. Zarları tuzlama hareketi şeklinde atan Avşar kızının o anları hem kendisini ve hem de etrafındakileri gülme krizine soktu.



Oyun sonrası "Tavla dersi verilir” diyen Hülya Avşar, bu alanda rakiplerine meydan okudu. İyi bir tavla oyuncusu olduğunu belirten Avşar, "Her alanda eğitim şart. Levent’te eğitime ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben de Levent’e eğitim verdim. Şimdi diğer arkadaşlar bekliyorlar. Sırayla eğitim vermeye devam ediyorum” diye konuştu.



Film Müjdesi
 
Senaryosunu yazıp yönettiği ve tek başına rol aldığı hayat hikayesini anlatan ‘Selfie’ filminin çekimlerini tamamlamak üzere olduğunu belirten Hülya Avşar, "Selfie’nin heyecanı içindeyim. Teknik konular bitmek üzere. 5 kere senaryoyu bozup yazdım. 3-4 kere montaj oldu. Kurgu, montaj hepsi bana ait. BKM filmi çıkaracak” diyerek müjdeyi verdi. Avşar kızı, "Zehra son günlerde çok gündeme geliyor. Kendisine nasihat veriyor musunuz?” sorusuna "Zehra bana nasihat veriyor” diyerek ilginç bir yanıt verdi. Avşar, özel hayatı ve kızı Zehra ile ilgili sorulardan kaçtı. Valeye bıraktığı aracını teslim alan Avşar, 15 tl ödediği valeye parayı verirken kendini gazetecilerden saklamaya çalıştı. Ünlü isim, keyifli geçen akşam sonrası evinin yolunu tuttu.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI