radyobir
radyobir

Tayland'da bakım evine silahlı saldırı: 24'ü çocuk 35 ölü

Tayland polisi, çocuk bakım evine düzenlenen silahlı saldırıda 24'ü çocuk 35 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Uyuşturucu etkisi altında olduğu tahmin edilen ve eski polis olan saldırgan, olaydan sonra evine giderek eşini ve çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti.

06 Ekim 2022 07:24 | Kategori: Asya Pasifik

Tayland'ın Nong Bua Lamphu eyaletindeki Uthaisawan Na Klang bölgesinde bulunan Çocuk Gelişim Merkezi'ne eski bir polis tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Başbakanlık Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre 34 yaşında olan ve geçen yıl uyuşturucu testinden geçemediği için emniyet teşkilatından kovulan eski polis Panya Khamrap, çocuk bakımevini bastı. Silah ve bıçak kullanan saldırgan burada 23 çocuğu katletti.

Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, saldırganın uyuşturucu madde etkisi altında olduğu tahmin ediliyor.

Emniyet Müdürü Jakkapat Vijitraithaya, silahlı şahsın saldırıdan sonra evine giderek eşini ve çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiğini duyurdu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI