radyobir
radyobir

Tolgay'a Avrupa'dan teklif var!..

Napoli maçında Beşiktaş adına sahanın en iyi isimleri arasında yer alan ve bu sezonki futboluyla herkesi büyüleyen Tolgay Arslan'ın peşine, Manchester United düştü. Oğuzhan'ı izlemek için stada gelen İngilizler, yıldız oyuncuya hayran kaldı.

04 Kasım 2016 09:28 | Güncelleme :04 Kasım 2016 11:13 | Kategori:

Beşiktaş’ın tartışmasız bu sezonki en iyi oyuncuları arasında yer alan ve her maçta yıldızını daha da parlatan Tolgay Arslan, son olarak Şampiyonlar Ligi’nde Napoli ile oynanan maçtaki performansıyla herkesi büyülemişti. Tolgay’ın Avrupa arenasındaki bu yükselen formu, elbette dev takımların da gözünden kaçmadı.

Oğuzhan Özyakup’u izlemek için maça gelen İngiliz devi Manchester United’ın gözlemci ekibinin, Tolgay’ın futbolu sonrası bir anda tüm ilgiyi onun üzerine çevirdiği bildirildi. United’ın teknik ekibinin, özellikle Tolgay’ın, oyunun her iki yönünü de başarıyla oynamasından ve top tekniğinden çok etkilendikleri öğrenildi. Maçın ardından hazırlanan raporların da, Kırmızı Şeytanlar’ın menaceri Jose Mourinho ile paylaşıldığı ifade edildi. 

Sırada başkaları da var...

26 yaşındaki orta saha oyuncusuyla United’ın yanı sıra başka kulüplerin de ilgilendiği konuşuluyor. Bir başka İngiliz ekibi Arsenal, İtalya’dan Milan ile Napoli’nin de, Tolgay’ı yakın takibe aldıkları öğrenildi.

Napoli’nin hocası Maurizio Sarri’nin, "Sahanın en iyi oyuncularının başındaydı” dediği yıldız futbolcuyu, Dusko Tosiç’i izlemek için Vodafone Arena’ya gelen Sırbistan Milli Takımı hocası Slavoljub Musli’nin de övdüğü öğrenildi. Musli’nin yakın çevresine, "Beşiktaş’taki 18 numaraya hayran kaldım. Çok zeki ve çok güçlü bir futbolcu” yorumunda bulunduğu belirtildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI