radyobir
radyobir

Trump'ın "ayak pedleri" sosyal medyada olay yarattı

Eski başkanın ayaklarının altında neden iki siyah dikdörtgen ped kullandığına dair spekülasyonlar patlak verdi

25 Aralık 2023 08:48 | Kategori: ABD

Önce Ron DeSantis'in topuklu bot giydiği iddiası vardı; artık Donald Trump'ın "ayak pedleri" var.

Sosyal medya, eski başkanın Mar-a-Lago'da konuşma yaptığı sırada ayaklarının altındaki iki siyah dikdörtgen pedin keşfedilmesini hoş karşılamadı.

Bir hesap, "Trump burada neyin üzerinde duruyor? Bunları ne sıklıkla kullanıyor?" diye sorarak Trump'ın parlak siyah ayakkabılarının pedlere yaslanmış bir fotoğrafını da içeren bir X gönderisi paylaştı.

Başka bir kullanıcı da "Trump'ın ayak pedleri, DeSantis'in topuklu ayakkabıları… Cumhuriyetçi Parti'nin ayak fetişi mi var?" diye şaka yaptı.

Diğer bir hesap da "Artık kendi ağırlığını taşıyamadığı için bunu ayakkabılarındaki yaklaşık 8 santimlik yükseltilerle dengeliyor" yorumunu paylaştı.

Başka biri de acımasızca "Trump'ın düşmeden ayakta durabilmesi için ayak pedlerine ihtiyacı var. Ne aLfA ErKeK ama!" dedi.

Başka bir hesap da "düz durmayan mobilyalarımı dengelerken ben" diye yazdı.

Diğerleri de Trump'ın basın toplantılarında öne doğru eğilirken çekilmiş fotoğraflarını paylaştı ve artık Trump'ın çok fazla eğilmemek için ayak pedleri kullandığını söyledi.

Bir kullanıcı ortaya şöyle bir varsayım attı:

Artık devrilmemek için ayak pedleri kullanıyor. Joe Biden bunu yapsaydı, Fox News bundan başka bir şeyden bahsetmezdi.

Diğer hesaplar da öne doğru eğilmesinin sağlık sorunlarının bir göstergesi olabileceği yönünde spekülasyonlarda bulundu.

Bir kullanıcı, "Öne doğru eğilme Frontotemporal Demans'ın bir göstergesi. Bazıları 2016'da aday olduğunda erken evrede olduğunu düşünüyordu. MAGA adayları rahat olsun: yavaş ilerliyor" diye yazdı.

Diğer kullanıcılar da 2024 başkanlık seçimleri adayının fotoğrafları ve "zayıf muhakeme", "sosyal olarak uygunsuz davranış", "empati kaybı" ve "denge sorunları" gibi semptomların bir listesiyle aynı teşhisi öne sürdü.

Farklı bir hesap Frontotemporal Demans için başka bir semptom listesi paylaştı ve bu liste Trump hakkında dolaşan başka bir söylentiyi de içeriyordu: "kişisel hijyende azalma."
 
Illinois'in eski Cumhuriyetçi Kongre Üyesi Adam Kinzinger, önceki günlerde Trump'ın kötü bir kokusu olduğuna dair uyarıda bulunmuştu. "Bu gerçekten dikkat etmeniz gereken bir şey. Mümkünse maske takın" demişti.

Bu yıl komedyen Kathy Griffin de Trump'ın kokusuna dikkat çekmişti:

Donald'ın yeterince basına yansımayan kendine özgü bir kokusu var.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI