radyobir
radyobir

Türkan Şoray nereye taşınıyor?..

Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, uzun zamandır aradığı evi buldu. Yıllardır oturduğu Etiler'deki evini satan usta oyuncu Çubuklu'ya taşınıyor.

02 Ekim 2016 06:04 | Kategori: Magazin

Şehrin kaosundan ve gürültüsünden kaçan sanatçılar arasına Türkan Şoray da katıldı. Yıllardır Etiler’de oturan, ancak bir süredir hem kalabalıktan hem de evin yorucu merdivenlerinden şikâyet eden Şoray, sonunda aradığı evi buldu. Sakin, doğayla mümkün olduğunca iç içe, aynı zamanda güvenlikli bir ev arayışında olduğu bilinen usta oyuncu, tercihini Çubuklu Vadi Konakları’ndan yana kullandı.

Türkan Şoray, taleplerine uygun yeni adresini bulur bulmaz da taşınmak için hazırlıklara başladı. Evin dekorasyon işlerini kızı Yağmur Ünal ile birlikte yürüten sanatçı, her köşenin onun zevkini yansıtmasını istiyor.

Türkan Şoray, yeni evinde Şahan Gökbakar, Engin Altan Düzyatan, Ralf Tezman gibi sanat ve iş dünyasının tanınmış birçok ismine komşu olacak.

Türkan Şoray, Etiler'deki evini 15 milyon TL'ye satılığa çıkarmıştı



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI