radyobir
radyobir

Ustaya veda...

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Münir Özkul, Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılırken, törende duygusal anlar yaşandı. Özkul, son yolculuğuna alkışlar ve "Mahmut Hoca, Habamam, güm güm güm" sloganlarıyla uğurlandı.

07 Ocak 2018 12:19 | Güncelleme :07 Ocak 2018 19:53 | Kategori: Yaşam

Münir Özkul için ilk tören Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlendi. Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Özkul’un cenazesi Bakırköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.



UMMAN HANIM'A TEŞEKKÜR EDİYORUM!

Münir Özkul'un ilk evliliği Şadan Özkul'dan olan ve Kanada'da yaşayan tek oğlu Sait Ferdi Özkul da törendeydi. Umman Özkul’un usta ismi hiçbir zaman yalnız bırakmadığını dile getiren Münir Özkul’un oğlu Ferdi Özkul, "Benim söyleyeceğim bir şey var, Umman Hanım’a teşekkür ediyorum. Ona baktı, yaşama şevki, pozitif görüşüyle mağlubiyeti en son güne kadar kabul etmedi” dedi.



Eski eşi oyuncu Suna Selen de törene katılarak Umman Özkul’a destek oldu

Tören öncesi konuşan Münir Özkul’un eşi Umman Özkul gözyaşlarını tutamadı. Özkul, "Çok üzgünüm, hep yanımda olmasını istiyordum ama. Tesellim, çok sıkıntıları vardı, o sıkıntılardan kurtulduğu için” dedi.
Münir Özkul’un eski eşi oyuncu Suna Selen de törene katılarak Umman Özkul’a destek oldu. Suna Selen, "Türk Tiyatrosu için çok önemli bir isimdi. Çok değerli bir sanatçımızdı. Şunu da söyleyeyim böyle bir melekle beraber olduğu için şanslıydı. Aslında Umman Hanım hepimizin şansıydı. Hepimiz biliyoruz ne kadar yaşamını uzattığını, iyi baktığını” ifadelerini kullandı.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI