radyobir
radyobir

Vatandaşın feryadı: "Bu yasa artık çıksın"

Son zamanlarda tecavüz ve taciz olaylarının artması halkı çileden çıkardı. Bu tür olaylara tepki gösteren vatandaşlar "Yeter artık. Tecavüzcülere, kadın şiddetine ve kadın cinayetlerine verilecek cezalar artsın" şeklinde tepki gösterdiler.

26 Ocak 2016 14:41 | Kategori:

Tecavüz, kadına şiddet ve kadın cinayetleri halkı iyice öfkelendirdi. Özgecan cinayetiyle artan bu tepkiler sağduyulu vatandaşı çileden çıkardı.

Önceki gün de İstanbul'un en işlek mekanlarından biri olan Bağdat Caddesi'nde bir sapığın hamile bir kadını silah zoruyla götürüp tecavüz etmesi tepkileri zirveye çıkardı.

Vatandaşlar, "Yeter artık!.. Hergün bir kadın cinayeti, kadınlara ve çocuklara yönelik saldırı haberleri duyuyoruz. Bu olaylar karşısında siyasetçilerimizi daha duyarlı olmaya çağırıyoruz. Tecavüzcüler ve kadın katillerine uygulanacak cezaların artmasını sağlayacak yasa bir an önce meclisten geçmeli ve yasalaşmalı. Belki o zaman bu olayların önü alınabilir" diye feryad ediyorlar.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI