radyobir
radyobir

Ve Demba Ba imzayı attı!..

Siyah beyazlıların transferdeki gözdelerinden biri olan Senegalli yıldızı Şenol Güneş çok istiyordu. Ve Demba Ba nihayet kararını verdi ve imzayı attı...

15 Haziran 2018 09:39 | Kategori:

Geçen sezon Göztepe'de oynayan Senegalli forvet Demba Ba, eski takımı Şanghay Shenhua'ya transfer oldu.

Çin kulübünden yapılan açıklamada, tecrübeli futbolcunun transferi, "697 gün sonra tekrar hoş geldin Demba Ba” ifadesi kullanılarak duyuruldu.

Profesyonel futbol hayatına Fransa’nın Rouen ekibinde başlayan Demba Ba, Belçika’da Mouscron, Almanya’da Hoffenheim, İngiltere’de West Ham United, Newcastle United ve Chelsea formaları giydi.

Daha sonra Beşiktaş’la anlaşan 33 yaşındaki golcü, 2015-2016 sezonunda Şanghay Shenhua’ya imza attı. Sonrasında yarım sezon için Beşiktaş’a kiralık olarak dönen Demba Ba, geçen sezonun ikinci devresinde görev yaptığı Göztepe’de ise 13 maçta 7 gol attı.

Demba Ba, Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunuyordu ve Şenol Güneş onu kadrosunda görmeyi çok istiyordu. Beşiktaş, eski yıldızını elinden kaçırmış oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI