radyobir
radyobir

YALANLADI!..

Almanya'da büyük koalisyonun küçük ortağı CSU Genel Başkanı Horst Seehofer, Başbakan Merkel'in görevi erken bırakacağı iddialarına yanıt verdi.

11 Ağustos 2014 09:21 | Kategori: Dünya

Koalisyon ortağı Hıristiyan Sosyal Birlik (CSU) Genel Başkanı ve Bavyera Eyalet Başbakanı Horst Seehofer, Merkel'in geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 
ZDF televizyon kanalının yaz söyleşileri programına konuk olan Seehofer, Başbakan Merkel'in görevini erken bırakacağı iddialarını yanıtladı. Seehofer, "Ben Başbakanın istifasına asla ihtimal vermiyorum” dedi. 
Başbakan Merkel'in kariyerinin zirvesinde, çok güçlü ve başarılı olduğunu belirten Seehofer, böyle bir durumda istifanın söz konusu olamayacağını kaydetti. Merkel'in tüm dünyada saygı gördüğünü söyleyen Seehofer, gelecek seçimlere kadar Başbakan olarak görevini sürdüreceğini belirtti ve "Dünyada değiştireceği ya da değiştirmek isteyeceği bundan başka güzel bir iş olamaz” diye konuştu.
Başbakan Merkel'in halk tarafından sevilirken, kariyerinin zirvesinde görevini bırakmak istediği iddiaları ortaya atılmış, Merkel bu iddiaları yalanlamıştı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI