radyobir
radyobir

Yeri göğü inletti...

Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençlik festivali düzenledi. Festival kapsamında Murat Boz ve Hadise, Kuruçeşme Arena'da konser verdi.

21 Mayıs 2016 06:00 | Güncelleme :21 Mayıs 2016 08:29 | Kategori: Magazin

Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği Gençlik Festivali, çoşkulu anlara sahne oldu. Kuruçeşme Arena’da düzenlenen festival, Colur-Up koşusu ve DJ performansıyla başladı.

Ardından sahneye Murat Boz çıktı. Boz, "Janti” adlı yeni albümündeki şarkılarıyla binlerce gence müzik ziyafeti yaşattı. Boz’u dinleyenler arasında sevgilisi Aslı Enver de vardı. Ünlü oyuncu, sevgilisini Boz’un karavanında dinledi.

Gecenin finalini ise Hadise yaptı. Mini ve göğüs dekolteli elbisesiyle dikkat çeken Hadise, "Deli Oğlan” şarkısında Murat Boz’la düet yaptı. Şarkının "Hadi kızı öp bakalım” kısmında Boz, Hadise’yi yanaklarından öptü. 

Ahmet’le aramda bir şey yok

Hadise konser öncesi Modern East adlı alışveriş merkezinin açılışına katıldı. Adı oyuncu Ahmet Kural ile
aşk dedikodularına karışan şarkıcı, "Böyle bir şey yok. Ahmet ya da herhangi biri ile bir mekanda karşılaşabilirim. Bu haber yalan” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI