radyobir
radyobir

Yıllık kazancını katladı

Forbes Dergisi tarafından yapılan araştırmaya göre Britanya Adası'nın en çok kazanan sporcusu Real Madrid'in Gallerli yıldızı Gareth Bale oldu. 25 yaşındaki futbolcu, yılda 30 milyon Euro kazanıyor.

05 Aralık 2014 11:28 | Kategori:

2013 yılında Premier Lig takımlarından Tottenham'dan Real Madrid'e 101 milyon Euroluk bonservis bedeli ile transfer olan Gareth Bale, bu rakamla futbol tarihinin en pahalı transferi olmuştu. 
Real Madrid'den yıllık 20 milyon Euro kazanan Gareth Bale, 10 milyon Euro da reklam ve sponsorluk anlaşmaları ile kazanıyor.
Forbes Dergisi'nin araştırmasında Formula 1 Dünya Şampiyonu Lewis Hamilton 2. sırada yer alırken, dünyaca ünlü golfçü Rory McIlroy 3'üncü, Manchester United'ın yıldızı Wayne Rooney 4'üncü, Liverpool'un efsane oyuncusu Steven Gerrard ise kendisine 5. sırada yer buldu.
Forbes Dergisine göre  Britanya Adası'nın en çok kazanan 5 sporcusu şöyle:
1. Gareth Bale 30 milyon Euro
2. Lewis Hamilton 26 milyon Euro
3. Rory McIlroy 20 milyon Euro
4. Wayne Rooney 19 milyon Euro
5. Steven Gerrard 16 milyon Euro

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI