radyobir
radyobir

Yüksekova'da karakola saldırı!..

PKK'lılar Hakkâri Yüksekova'ya bağlı Büyükçiftlik'teki jandarma karakoluna saldırı düzenledi. Saldırının ardından çatışma çıktı. Henüz ölü ve yaralı sayısı açıklanmadı.

27 Temmuz 2016 08:07 | Güncelleme :27 Temmuz 2016 11:06 | Kategori: Terör

Hakkâri’nin Yüksekova ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Büyükçiftlik beldesinde bulunan jandarma karakoluna akşam saat 19.30 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından uzun manlulu silah ve roketatarlarla saldırı düzenlendi.

Saldırıya karakolda bulunan askerler anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. DHA, çatışmanın bir saati aşkın süre devam ettiğini duyurdu.

Ölü ve yaralı sayıları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Bugün Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lıların düzenlediği roketatarlı saldırıda bir asker şehit olmuş, bir asker yaralanmıştı. Van'da da askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 1 asker şehit olmuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI