radyobir
radyobir

"Keşif" Bodrum'da görücüye çıktı

Türk filmlerini Bodrum ve Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası'yla buluşturan, Ege'nin en keyifli etkinlikleri arasında yer alan "Bodrum Türk Filmleri Haftası"nda, 14 Eylül Cuma akşamı "Keşif" filminin gösterimi gerçekleşti.

16 Eylül 2018 02:35 | Kategori: Kültür & Sanat

8.Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün, senaryosunu Irmak Atabek’in yazdığı başrollerini ise Burak Can, Yurdaer Okur, Pelin Akil, Rüzgar Aksoy, Volkan Ünal’ın paylaştığı "Keşif” filminin Trafo Bodrum’da gösterimi gerçekleşti.



Gösterime filmin yapımcısı Ayfer Özgürel ile yönetmeni Volkan Kocatürk katıldı. Üç gencin mistik bir bilgisayar oyunu ile kendilerini keşfetmek için zamanın farklı bir dilimine yolculuk yapması ile kendilerini Çanakkale Savaşı’nın yaşandığı dönemde bulmasını anlatan film için yönetmeni Volkan Kocatürk,"Bu film ile özellikle genç sinemaseverler savaşın ortasında evlerine dönmeye çalışırken bir yandan da kendilerini keşfedecek” dedi.Merakla beklenen "Keşif” filmi 19 Ekim’de sinemalarımıza konuk olacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI