radyobir
radyobir

"Türkiye'ye hiç gitmedim"

Borussia Dortmund'daki başarılı kariyerini sezon sonunda noktalayacak olan Jürgen Klopp, geleceği ile ilgili kritik bir açıklama yaptı.

21 Mayıs 2015 17:43 | Kategori:

Adı Fenerbahçe ve Real Madrid ile anılan Alman teknik adam Jurgen Klopp sürpriz bir açıklama yaptı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe tarafından özel bir uçakla İstanbul'a getirilip, ardından Topuk Yaylası'na götürüldüğü ileri sürülen Alman hoca iddiaları yalanladı.

Almanya'da basına açıklama yapan teknik adam, "İstanbul'a gitmedim. Hiçbir kulüple konuşmadım. Twitter'da saçmalayan birçok kişi var. Artık kendimi herkese cevap vermek zorunda hissediyorum" ifadesini kullandı.

Klopp'un ismi bilindiği üzere İspanyol devi Real Madrid ile de anılıyordu. Ancak Alman çalıştırıcının menajeri, "Real Madrid'le bir görüşmemiz olmadı" diyerek İspanyol ve Alman basınında çıkan iddiaları yalanlamıştı.

Başarılı teknik direktörün ismi İngiltere Premier Ligi'nin dev ekibi Manchester City ile de anılıyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI