radyobir
radyobir

Acıbadem'de araba içinde gizemli ceset!..

Kadıköy'de lüks bir otomobilin içerisinde başından vurulmuş bir erkek cesedi bulundu. Başından vurulmuş olarak bulunan kişinin İbrahim Nar olduğu ortaya çıktı. Otomobilin sol arka camının kırık olduğu ve aracın kapılarının kilitli olduğu tespit edildi.

14 Kasım 2017 06:46 | Güncelleme :14 Kasım 2017 12:15 | Kategori:

Kadıköy Acıbadem Şekercioğlu Sokak'ta yol kenarında park halindeki otomobilin içinde hareketsiz yatan kişiyi görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, başından tabancayla vurulan bir erkeğin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Yapılan incelemeler sonunda otomobilin sol arka camının kırık olduğu ve aracın kapılarının kilitli olduğu belirlendi.

Başından vurulmuş olarak bulunan kişinin 52 yaşındaki İbrahim Nar olduğu ortaya çıktı. Nar’ın yanında silah bulundu.  Polis ekipleri, gece yaşandığı düşünülen olayla ilgili intihar şüphesi üzerinde duruyor.

İbrahim Nar’ın Kadıköy’deki büfesini bir ay önce ekonomik sıkıntılar nedeniyle kapattığı bu yüzden bunalıma girdiği ileri sürüldü.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI