radyobir
radyobir

Akşener, seçim startını verdi

24 Haziran 2018'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ile milletvekilliği genel seçimlerine İYİ Parti'nin katılıp katılamayacağı tartışılırken, partinin kurucusu Meral Akşener seçim startını verdi.

20 Nisan 2018 08:16 | Güncelleme :20 Nisan 2018 11:58 | Kategori:

Akşener’in adaylığı için 100.000 imza toplama çalışmalarını da başlatan parti, bu kapsamda ilk olarak partinin 60.000 üyesinin imzasını alacak. 
Partinin genel merkezi sosyal medya hesapları üzerinden de '100.000 yetmez bir milyon imza kampanyası' başlattı. 

3 PARTİ ÖRNEK GÖSTERİLECEK

İYİ Parti kurmayları, seçime giremeyecekleri tartışmalarına karşın, Emine Ülker Tarhan’ın genel başkanlığını üstlendiği Anadolu Partisi ve Abdurrahim Karslı’nın Genel Başkanı olduğu Merkez Partisi ve Türkiye Partisi’ne ilişkin kararları örnek gösteriyor. Yüksek Seçim Kurulu'nun, 2011 genel seçimleri öncesinde her iki parti ile ilgili kararları olduğunu belirten kurmaylar, "Onlar teşkilat çalışmalarını tamamlayıp, kurucular kuruluyla genel seçimlere YSK kararıyla katıldılar” diyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI