radyobir
radyobir

Alkollü çıktı kıyamet kopardı!..

Ayşe Hatun Önal, Ortaköy'de yapılan trafik kontrolünde memurlara kök söktürdü. Alkolmetreyi üflememek için direnen şarkıcı, 1.67 promil alkollü çıktı. Ehliyetine el konulan Önal hakkında üst sınır 1.00 promili geçtiği için kamu davası da açılacak

24 Nisan 2017 05:00 | Kategori: Magazin

‘Olay’ albümüyle gündemde olan Ayşe Hatun Önal olay çıkardı! 

Eğlence dönüşü Ortaköy’de trafik kontrolüne takılan şarkıcı, alkolmetreyi üflememek için uzun süre direndi. 

Bu sırada muhabirlere, "Siz nereden çıktınız, s... gidin” diyerek çıkışan şarkıcı, uzun uğraşların ardından pes etti. Yapılan kontrolde 1.67 promil alkollü çıkan Önal’a, 876 TL ceza kesildi ve ehliyetine el konuldu.

Alkol oranı ceza üst sınırı olan 1.00’i geçtiğinden, memurlar ifadesini almak üzere şarkıcıyı Arnavutköy’deki merkeze davet etti.

Karakola kendi cipiyle gitmek isteyen ve sinirli tavırlarıyla dikkat çeken Önal, güçlükle ikna edildi. Avukatı eşliğinde ifadesini veren ünlü popçu, muhabirleri atlatmak için arka kapıdan çıkarak gözden kayboldu.

HABERTÜRK

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI